- تثبیت 208 هزار شغل نتیجه رفع موانع تولید در سال گذشته در کشور است.
- شناسایی طرح های نیمه تمام بالای ۸۰ درصد و اعطای تسهیلات بانکی به منظور اتمام و بهره برداری نخستین رویکرد ستاد در سال جاری است.
- چهار هزار و ۶۰۰ مصوبه در دست اجراست و دو هزار و ۳۰۰ مصوبه نیز عملیاتی نشده که در دستور کار ستاد برای اجرایی شدن است.
به گزارش بازاروما، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت:«تثبیت ۲۰۸ هزار شغل نتیجه رفع موانع تولید طی سال گذشته در کشور است».
محمدباقر آقاعلیخانی گفت:«تثبیت این میزان شغل حاصل تحقق ۸۵ درصدی مصوبات ستاد تسهیل طی سال گذشته از مجموع ۲۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه است».
او با اشاره به دو رویکرد ستاد در سال جاری برای رفع موانع تولید گفت:«شناسایی طرح های نیمه تمام بالای ۸۰ درصد و اعطای تسهیلات بانکی به منظور اتمام و بهره برداری از آنها نخستین رویکرد ستاد در سال جاری است».
آقاعلیخانی گفت:«شناسایی واحدهای تولیدی فعالی که با حداقل ظرفیت فعالیت می کنند رویکرد دوم ستاد است که این اقدام با همکاری تمامی نهادها، دستگاه ها و تشکل های بخش خصوصی انجام می شود و نسبت به رفع مشکلات آنها در راستای ارتقای ظرفیت تولید از حداقلی به حداکثری تلاش خواهد شد».
او در ادامه با بیان اینکه ۱۵ هزار و ۳۰۰ مورد از ۲۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه صادره از سوی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور عملیاتی شده گفت:«در حال حاضر چهار هزار و ۶۰۰ مصوبه در دست اجراست و دو هزار و ۳۰۰ مصوبه نیز عملیاتی نشده که در دستور کار ستاد برای اجرایی شدن است».
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور با اشاره به اینکه در دبیرخانه ستاد ملی نیز ۱۰۲ مصوبه صادر شده که ۸۵ مورد از آنها شامل ۹۰ درصد عملیاتی و اجرایی شده است، گفت:«در کل کشور حدود ۶۱ درصد از مصوبات مربوط به حوزه بانکی و مالی است که تلاش می شود با همکاری بانک های عامل تسهیلات مورد نیاز واحدهای تولیدی در کمترین زمان ممکن تامین و در حمایت از تولید پرداخت شود».
او با بیان اینکه حمایت از واحدهای تولیدی که می توانند شرایط تحریمی را به نفع کشور تغییر دهند به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده است، گفت:«مصوبات ستاد تسهیل با هدف برداشتن موانع پیش روی این واحدها و دور زدن تحریم ها به منظور کاهش قیمت تمام شده و ارتقای کیفیت تولید برای رقابت پذیری در بازارهای جهانی هدفگذاری و اجرایی می شود».
منبع: ایسنا