- ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید میشود که تنها از ۴ درصد آن استفاده میشود.
- در سال گذشته کار آبرسانی به ۹۰۰۰ روستا آغاز شده و در سال جاری نیز آبرسانی به ۱۱ هزار روستای دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت.
- ظرفیتی که در خصوص پساب برای کشور متصور شده 4 میلیارد متر مکعب است.
به گزارش بازاروما، معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت:«در حال حاضر ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید میشود که تنها از ۴ درصد آن استفاده میشود».
مسعود علویان با بیان اینکه برنامهریزی اساس کار وزارت نیرو در تمام عرصههای آب و برق است، گفت:«در کنار برنامهریزیها پایش، امر مهمی است و نباید از موضوعاتی که ممکن است لحظهای آب و برق مردم را به مخاطره بیاندازد، غفلت کرد.
او گفت:«با کمک خیرین و نهادهای انقلاب اسلامی در حوزههای آب و فاضلاب کشور اتفاقات خوبی افتاده است. در سال گذشته کار آبرسانی به ۹۰۰۰ روستا آغاز شده و در سال جاری نیز آبرسانی به ۱۱ هزار روستای دیگر در دستور کار قرار خواهد گرفت».
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به لزوم تامین آب پایدار برای صنایع، گفت:«نمیتوان آب متعارف به صنایع اختصاص داد و باید آب نامتعارفی که میتوان استحصال کرد را در اختیار صنایع قرار داد. در حال حاضر ۱.۶ میلیارد متر مکعب پساب در کشور تولید میشود که تنها ۴ درصد از آن استفاده میشود».
علویانصدر گفت:«فرآیند بازتخصیص پساب با آب متعارف برای صنایع شروع شده است و امیدواریم بتوانیم با به کارگیری سرمایهگذاران این حوزه، پساب را جایگزین آب کنیم. ظرفیتی که در خصوص پساب برای کشور متصور شده 4 میلیارد متر مکعب است».
علویان صدر با اشاره به اهمیت موضوع اقتصاد آب، گفت:«امروزه سیستم و ساختار شرکتهای مهندسی آب و فاضلاب و آبفای استانها به لحاظ اقتصادی با مشکلات زیادی روبرواست. بخشی از این مشکلات مربوط به حوزه تعرفه است. باید از تمام ظرفیتهایی که میتواند نسبت به توانمندسازی اقتصادی شرکتها اثرگذاری داشته باشد، بهرهمند شد».
منبع: ایلنا