- مقامات مالزی علیه متا پلتفرمز (شرکت مادر فیسبوک) به دلیل کوتاهی در حذف محتوای ناخوشایند از این پلتفرم شبکه اجتماعی، دست به اقدام حقوقی خواهند زد.
- حجم محتوای نامطلوب مربوط به نژاد، مذهب، افترا، جعل هویت، قمار آنلاین و تبلیغات کلاهبرداری اخیرا در فیسبوک، افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
- شرکتهای شبکه اجتماعی بزرگ مانند متا و یوتیوب گوگل و تیک تاک، اغلب به دلیل محتوایی که در پلتفرمهای آنها منتشر میشود، هدف تحقیق و تفحص قرار میگیرند.
به گزارش بازاروما، مقامات مالزی علیه متا پلتفرمز (شرکت مادر فیسبوک) به دلیل کوتاهی در حذف محتوای ناخوشایند از این پلتفرم شبکه اجتماعی، دست به اقدام حقوقی خواهند زد.
کمیسیون ارتباطات و مولتی مدیای مالزی در بیانیهای اعلام کرد:«حجم محتوای نامطلوب مربوط به نژاد، مذهب، افترا، جعل هویت، قمار آنلاین و تبلیغات کلاهبرداری اخیرا در فیسبوک، افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. همچنین در این بیانیه اعلام شد که متا با وجود درخواستهای مکرر، برای انجام اقدام لازم، کوتاهی کرده است و اقدام حقوقی برای ترویج مسئولیتپذیری برای امنیت سایبری و بهبود حمایت از مصرف کننده، ضروری است».
شرکت متا و رگولاتور مالزی دراینباره اظهارنظر نکردند. با این حال، شرکتهای شبکه اجتماعی بزرگ مانند متا و یوتیوب گوگل و تیک تاک، اغلب به دلیل محتوایی که در پلتفرمهای آنها منتشر میشود، هدف تحقیق و تفحص قرار میگیرند.
بعضی از دولتهای جنوبشرقی آسیا اغلب، درخواست میکنند که محتوای مذکور از پلتفرم حذف شود. ویتنام در سال ۲۰۲۰، تهدید کرد اگر فیسبوک با خواسته دولت این کشور برای سانسور محتوای سیاسی داخلی در این پلتفرم موافقت نکند، این شبکه اجتماعی را خواهد بست. سال گذشته گزارش شد شبکههای اجتماعی که در ویتنام فعالیت داشتند، بیش از ۳۲۰۰ پست و ویدئو حاوی اطلاعات غلط و ناقض قوانین این کشور را در سه ماهه نخست حذف کردند.
براساس گزارش رویترز، فیسبوک سال ۲۰۱۹ در اندونزی، صدها حساب کاربری داخلی، صفحات و گروههای مرتبط با نشردهندگان اطلاعات غلط را بست.
منبع: ایسنا