- گزارش سایت اسپیدتست نشان می دهد که سرعت اینترنت همراه در ایران با افزایش صددرصدی همراه شده است.
- ایران در جایگاه بهتری نسبت به کشورهای مطرحی چون اندونزی، آرژانتین، مصر و ترکیه قرار دارد.
- سرعت اینترنت ثابت نیز از حدود ۹.۵ مگابیت بر ثانیه در ابتدای دولت به ۱۲.۶ مگابیت بر ثانیه در ماه جاری رسیده است.
به گزارش بازاروما، وزارت ارتباطات اعلام کرد که گزارش سایت جهانی اسپیدتست نشان می دهد که سرعت اینترنت همراه در ایران با افزایش صددرصدی نسبت به ابتدای دولت سیزدهم به ۳۶ مگابیت برثانیه رسیده و هم اکنون از این نظر ایران در جایگاه بهتری نسبت به کشورهای مطرحی چون اندونزی، آرژانتین، مصر و ترکیه قرار دارد.
به گزارش ایسنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیرو انتشار گزارشی پیرامون رتبه بندی سرعت اینترنت کشورهای دنیا توسط سایت جهانی اسپیدتست توضیحات زیر جهت روشن شدن موضوع، ارایه می شود:
بر اساس همین مرجع (اسپید تست) که ماهانه گزارش خود را ارائه می دهد، در ۲۱ ماه گذشته دائما سرعت اینترنت ثابت و همراه ایران در حال افزایش بوده است که این نشانه تلاش وزارت ارتباطات و اپراتورها است. بطوریکه سرعت اینترنت موبایل از حدود ۱۸ مگابیت بر ثانیه در ابتدای دولت به حدود ۳۶ مگابیت بر ثانیه در ماه جاری رسیده است که افزایش تقریبا صد درصدی سرعت را نشان می دهد. همچنین سرعت اینترنت ثابت نیز از حدود ۹.۵ مگابیت بر ثانیه در ابتدای دولت به ۱۲.۶ مگابیت بر ثانیه در ماه جاری رسیده است که بهبود ۳۳ درصدی را نشان می دهد.
ضمن اینکه باید اشاره شود که باتوجه به ارتقای سرعتی که در ۲۰ ماه گذشته در بخش اینترنت همراه در کشور اتفاق افتاده، هم اکنون سرعت اینترنت همراه در ایران بیشتر از دهها کشور بزرگ و مطرح همچون ترکیه، روسیه، اندونزی، پاکستان، شیلی، قزاقستان، مکزیک، فیلیپین، مصر و آرژانتین است.
علاوه بر آن باید متذکر شد که جایگاه نامناسب ایران در حوزه اینترنت ثابت به دلیل سال های عقب ماندگی های جدی این حوزه در بخش توسعه ارتباطات ثابت رخ داده که وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم برنامه ریزی کرده است تا با اجرای پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها، ارتقای جدی در سرعت و پایداری دسترسی های مردم در بخش اینترنت ثابت ایجاد شود که بر پایه آخرین آمار ارایه سایت iranfttx.ir تاکنون بیش از سه میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار در این پروژه تحت پوشش قرار گرفته اند و این میزان تا پایان سال به ۸ تا ۱۰ میلیون پوشش می رسد.
منبع: ایسنا