- روسیه در سال ۲۰۲۱، از ۱۳ شرکت که اکثر آنها شرکتهای فناوری آمریکایی مانند گوگل، فیسبوک، اپل و توییتر بودند، درخواست کرد تا پایان سال نماینده رسمی در خاک این کشور داشته باشند.
- هنوز مشخص نیست افزوده شدن شرکت خدمات وب آمازون و شرکتهای دیگر به فهرست شرکتهایی که باید نمایندگی رسمی در روسیه داشته باشند، چه معنایی برای این شرکتها خواهد داشت.
- رگولاتور روسیه (روس کومنادزور)، شرکت خدمات وب آمازون (AWS) و ۱۱ شرکت فناوری خارجی دیگر را به فهرست شرکتهایی اضافه کرد که برای ادامه فعالیت در این کشور، باید نمایندگی دایر کنند.
به گزارش بازاروما، رگولاتور روسیه (روس کومنادزور)، شرکت خدمات وب آمازون (AWS) و ۱۱ شرکت فناوری خارجی دیگر را به فهرست بلندبالا از شرکتهایی اضافه کرد که برای ادامه فعالیت در این کشور، باید نمایندگی دایر کنند.
روسیه در سال ۲۰۲۱، از ۱۳ شرکت که اکثر آنها شرکتهای فناوری آمریکایی مانند گوگل، فیسبوک، اپل و توییتر بودند، درخواست کرد تا پایان سال نماینده رسمی در خاک این کشور داشته باشند؛ در غیر این صورت، با محدودیت در تبلیغات، جمعآوری داده یا انتقال پول، مواجه خواهند شد.
پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین، اختلاف مسکو با شرکتهای بزرگ فناوری تشدید شد و در نهایت به ممنوعیت توییتر، فیسبوک و شرکتهای دیگر در این کشور منتهی شد. اما با وجود تهدیدهایی که در ابتدا وجود داشت، سایر شرکتهای خدمات وب مانند یوتیوب، ویکی پدیا، تلگرام و زوم در این کشور فعال و قابل دسترس ماندند.
براساس گزارش رویترز، هنوز مشخص نیست افزوده شدن شرکت خدمات وب آمازون و شرکتهای دیگر به فهرست شرکتهایی که باید نمایندگی رسمی در روسیه داشته باشند، چه معنایی برای این شرکتها خواهد داشت.
منبع: ایسنا