- رئیس اتحادیه کفشان دستدوز تهران با اشاره به تداوم رکود در بازار کفش گفت که افزایش چشمگیر قیمت مواد اولیه، توان تولید را از تولیدکنندگان گرفته است.
- افزایش قیمت مواد اولیه باعث شده است که برخی از واحدهای صنفی میزان تولید خود را کاهش دهند و برای جلوگیری از تعطیلی و بیکاری کارگران تنها چند روز در هفته تولید دارند.
- کفش ایرانی به کشورهایی مانند عراق، روسیه و برخی از کشورهای آسیایی صادر میشود.
به گزارش بازاروما، رئیس اتحادیه کفشان دستدوز تهران با اشاره به تداوم رکود در بازار کفش گفت:«افزایش چشمگیر قیمت مواد اولیه، توان تولید را از تولیدکنندگان گرفته است».
رسول شجری، رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران، با تاکید بر اینکه وضعیت بازار کفش با توجه به قیمت بالای این کالا در رکود قرار دارد، گفت:«هزینههای بالای تولید، گرانی مواد اولیه، افزایش دستمزدها و کاهش قدرت خرید مردم از جمله دلایل این موضوع است».
او با اشاره به اینکه مواد اولیه تولید کفش، وارداتی است گفت:«افزایش قیمت مواد اولیه باعث شده است که برخی از واحدهای صنفی میزان تولید خود را کاهش دهند و برای جلوگیری از تعطیلی و بیکاری کارگران تنها چند روز در هفته تولید دارند».
رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران همچنین در رابطه با صادرات کفش، گفت:«در حال حاضر میزان این جنس حدود ۱۰۰ میلیون دلار است که با توجه به توانایی تولید و صادرات کفش ایرانی، این عدد میتواند به یک میلیارد دلار افزایش پیدا کند».
به گفته شجری مصرف کفش خارجی در کشور کاهش یافته و کفش ایرانی به کشورهایی مانند عراق، روسیه و برخی از کشورهای آسیایی صادر میشود.
او در ادامه با اشاره به اینکه کفش ایرانی یکی از محصولات مورد پسند گردشگران است، گفت:«براساس مشاهدات و تجربههای پیشین میتوان گفت تمایل به خرید و مصرف کفش ایرانی در گردشگران خارجی زیاد است».
رئیس اتحادیه کفاشان دستدوز تهران با اشاره به نقش قوه قضاییه در کمک به واحدهای تولیدی و تسهیل امور آنها گفت:«دستگاه قضا در مواردی میتواند با کمک به واحدهای صنفی موجب ارتقای عملکرد و رفع موانع برای تولید شود؛ چرا که قوه قضاییه مدافع حقوق عامه است».
منبع: میزان