- مردم در زمان خرید طلا به منظور صحت کیفیت به کد حک شده روی این کالا توجه کنند.
- میزان طلایی که در هر محصول تولیدی توسط واحدها استفاده میشود باید مطابق با استاندارد و دارای کد باشد
- در استان خوزستان ۶۰ واحد تولید زیورآلات طلا فعالیت دارند که باید در چهارچوب قوانین استاندارد فعالیت کنند و اداره کل استاندارد نیز بر فعالیت آنها نظارت دارد.
به گزارش بازاروما، مدیر کل استاندارد خوزستان با بیان اینکه سالانه بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی از طلا فروشیهای استان انجام میشود، گفت:«مردم در زمان خرید طلا به منظور صحت کیفیت به کد حک شده روی این کالا توجه کنند».
علی داوودی با اشاره به بازرسیها از واحدهای طلافروشی استان گفت:«در استان خوزستان ۶۰ واحد تولید زیورآلات طلا فعالیت دارند که باید در چهارچوب قوانین استاندارد فعالیت کنند و اداره کل استاندارد نیز بر فعالیت آنها نظارت دارد».
او با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از واحدهای تولیدکننده زیورآلات استان بیشتر در حوزه میناکاری فعالیت دارند، گفت:«میزان طلایی که در هر محصول تولیدی توسط این واحدها استفاده میشود باید مطابق با استاندارد و دارای کد باشد و این مساله توسط بازرسان اداره کل استاندارد مورد بررسی قرار میگیرد».
مدیرکل استاندارد خوزستان با اشاره به واردات طلا از دیگر استانها به خوزستان گفت:«مصنوعات طلایی زیادی نیز از استانهای دیگر در بازار خوزستان به فروش میرسد که همواره استاندارد بر فرآیند تولید و کیفیت آنها نظارت دارد».
سالانه بیش از ۶۰۰ بازرسی از طلافروشیهای خوزستان انجام میشود
داوودی گفت:«سالانه بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی از طلا فروشیهای استان انجام میشود و اگر طلایی که در بازار عرضه میشود با استاندارد مغایرت داشته باشد با واحد تولیدی و عرضهکننده آن برخورد میشود».
او گفت:«همه مصنوعات طلایی که ساخته میشوند دارای کد هستند که بر اساس آن میتوان عیار و استاندارد طلا را سنجش کرد و مردم به منظور صحت کیفیت طلای خریداری شده، در هنگام خرید به کد حک شده روی این کالا توجه کنند».
منبع: ایسنا